Formular de încărcare a materialelor pentru Incubatorul Național JA BizzFactory

Pentru încărcarea corectă a materialelor completate de echipă, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  1. Denumirea corectă a fișierelor: Atât documentul word (.doc sau .docx), cât și excelul (.xls sau .xlsx) și powerpoint-ul (.ppt sau pptx) vor fi denumite conform următoarei formule: Nume echipă – tip material.
    Exemplu pentru echipa JA Romania va fi: JA Romania – plan de afacere; JA Romania – plan financiar; JA Romania – Prezentare idee.
  2. Cele 3 materiale (planul de afacere, planul financiar și prezentarea ppt) se pun într-un document (folder) cu numele echipei.
    Exemplu de folder pentru echipa JA Romania va fi: JA Romania
  3. Documentul (folder-ul) se arhivează într-o arhivă Winrar (.rar) sau Winzip (.zip)
  4. Documentul se atașează în câmpul Încarcă materialele.

Utilizați denumirea completă a instituției de învățământ. Pentru licee puteți accesa acest link
Materialele încărcate cu alte denumiri decat cea a companiei nu vor fi luate în considerare. Puteți încărca fișiere .zip și .rar cu o dimensiune maximă de 50 MB.

Acceptarea Termenilor și a Condițiilor reprezintă element obligatoriu pentru participarea la Incubator și completarea acestui formular.Prin trimiterea acestui formular, eu si membrii echipei pe care o reprezint in acest proiect suntem de acord cu prelucrarea datelor personale conform termenilor și condițiilor, în scopul participării la acest proiect/program și acei membri ai echipei sub 18 ani au adus la cunoștintă părinților faptul că participă la acest proiect educațional.